Skolsymaskiner och service

Vi har under hela vår existens varit samarbetspartners för en stor mängd skolor som bedriver textilslöjd eller annan textil utbildning. Både kommunala och friskolor arbetar vi med.

Vi förser er med nya symaskiner och symaskinsservice av hög kvalitet. Och vi låter er inte vänta länge. När ni gör en beställning så har ni symaskinerna inom en vecka, eller när ni beställer service så kan vi normalt komma inom två veckor och göra service på plats hos er.

Symaskiner för skolor

Vi kan erbjuda speciella villkor för köp av större antal av symaskiner för att inte belasta er budget så hårt. Ofta är det klokt och mest lättarbetat att byta hela uppsättningen av symaskiner vid ett tillfälle. Då kan en speciell betalningsmodell vara nödvändig.

Skolsymaskiner bör ha vissa speciella egenskaper för att dels vara enkla att använda men de skall också tåla slitage för att hålla länge till låg underhållskostnad. Vi vet vilka modeller som lämpar sig för er.

Vill ni veta mer om vilka modeller vi rekommenderar samt diskutera ett samarbete så hör gärna av er. Vi är lätta att ha att göra med och arbetar kvalitativt och med ärlighet.

Lita på lång erfarenhet