Om oss

När du värderar lokal kunskap och personlig service högre än lite lägre pris

Sedan 1970 har vi varit verksamma inom symaskiner och symaskinsservice i Uppsala och Uppsala län i huvudsak. Det började med direktförsäljning då agenterna arbetade direkt för tillverkarna. De besökte hushåll för demonstration och leverans. 1975 öppnade vi egen butik i Uppsala och den drivs än i dag inom familjen.

I dag har vi en stor fin butik på Kungsgatan i Uppsala med 4 anställda och ett stort fint sortiment av symaskiner, tyger och sybehör samt symaskinsservice. Hos oss kan du känna dig trygg som kund med våran långa erfarenhet i ryggen samt den kunskap som vi tillsammans förfogar över. Vår långa erfarenhet betyder mycket för dig och du betyder väldigt mycket för oss. Hos oss är du inte bara en kund att tjäna pengar på. Vi har trevligt med våra kunder och älskar att ha långa relationer med er. Tillsammans mer er kunder blir vi den bästa lokala butiken. Vi älskar och värnar det lokala med en personlig prägel.

Att köpa rätt symaskin är en investering som du kan ha kvar i decennier ifall inte dina behov förändras och du byter. Vi försöker inte sälja på dig något som du inte har behov av. Den skall passa dig. Men vi vill sälja en symaskin som har god kvalitet för en hållbar framtid. Vi vill ha din tillit. Du vill ha vår tillit.

Personal på Symaskinsboden

Vi är inte billigast för det strävar vi inte efter. Vi vill i stället ge dig riktigt bra service även efter köp.

Janome – Husqvarna Viking – Baby Lock – Brother

Vi är fristående och väljer ut de modeller från ett antal leverantörer som vi av erfarenhet vet är av rätt kvalitet och håller för våra högt ställda krav. Alla modeller vi har i vår butik är modeller vi kan sälja med gott samvete. Vi väljer att sälja noga utvalda symaskiner från Janome, Husqvarna Viking, Babylock och Brother

Symaskinsservice

Vi tar oss an de flesta typer av symaskiner och de flesta fabrikat. Garantiservice utför vi på de fabrikat vi saluför. Egen verkstad med dubbla mekaniker med lång erfarenhet och utbildning. Läs mer om symaskinsservice.

Tyger / Sybehör / Symaskinstillbehör

Vi har ett stort sortiment av tyger och sybehör för din sömnad samt tillbehör för symaskinerna vi säljer. Det vi inte har hemma kan ev. vi beställa hem på förfrågan. Vi har personalen som är sömnadskunnig.

Varmt välkommen