När du värderar lokal kunskap och personlig service högre än lite lägre pris

Sedan 1970 har vi tillhandahållit symaskiner och symaskinsservice i Uppsala och Uppsala län i huvudsak. Vi förser även skolor med symaskiner och service.

Det började med direktförsäljning då agenterna arbetade för tillverkarna. De besökte hushållen för demonstration och leverans.

 

1975 öppnade vi egen butik i Uppsala.

Av alla de butiker som då öppnade finns i dag endast en handfull kvar som drivs av samma ägare eller i nästa generation. En av dem är vi.

 

Det betyder mycket för dig som kund. Och även för oss. Kunskap och erfarenhet för dig och god och trevlig kundkontakt lokalt för oss. För vi vill jobba lokalt i en fysisk butik med personlig kontakt med dig som kund både i dag och i framtiden.

 

Att köpa rätt symaskin är en investering som du kan ha kvar i decennier ifall inte dina behov förändras och du byter. Vi försöker inte sälja på dig något som du inte har behov av. Den skall passa dig. Men vi vill sälja en symaskin som har god kvalitet så att den håller länge för dig. Vi har ofta långa och lite personliga relationer med våra kunder. Vi vill sälja det bästa till dig, ge dig den bästa servicen och finnas för dig i årtionden framöver. Vi vill ha din tillit. Du vill ha vår tillit.

 

Vi är fristående och väljer ut de modeller från ett antal leverantörer som vi av erfarenhet vet är av rätt kvalitet och håller för våra högt ställda krav. Alla modeller vi har i vår butik är modeller vi kan sälja med gott samvete.

Vi väljer att i huvudsak sälja symaskiner från Husqvarna Viking, Janome, Pfaff samt Baby Lock overlocksmaskiner. 

Vi är inte billigast för det strävar vi inte efter. Vi vill i stället ge dig riktigt bra service även efter köp, vi vill att du skall köpa en symaskin som du kommer känna dig nöjd med och som passar just dina behov. Som inte kräver mycket service och som är enkel att äga och använda. Och givetvis en bra symaskin.

 

Utöver symaskiner och symaskinsservice så har vi stort sortiment av sybehör för din sömnad och tillbehör för symaskinerna vi säljer.

Varmt välkommen
------------------------