Vill du utveckla dig inom sömnad så är du välkommen att gå sömnadskurser hos oss. Vi försöker hålla olika inriktningar och svårighetsgrader.

Nybörjare

Du kanske precis skaffat dig en symaskin med inte riktigt vet hur man kommer igång – Våra nybörjarkurser ger dig de grundläggande kunskaperna i sömnad och efter det har du en bas att stå på för din vidare sömnad. Då du använder din egen symaskin så kommer du lära dig hur den fungerar.


Overlock

Du har en overlockmaskin och vill bli lite säkrare på den – Våra trikåkurser där vi syr enklare barnplagg i jersey är vad du behöver då.


Avancerad

Du har sömnadsvana men vill vidareutveckla dig – Detaljer i trikå, Fantastiska avslutningar och Sy böjda former är kurser med högre svårighetsgrad och mer utmanande.


Återbruk

Vi lär dig hur du av gamla jeans skapar en snygg kjol till vuxen eller barn. Vi har så mycket gamla uttjänta kläder som inte behöver kastas. Man kan i stället skapa något nytt av dem.


Quilt

En kurs i att färdigställa något du inte gjort klart eller inte vågat börja på, en kurs i böjda former och en kurs med kanske det viktigaste för ett snyggt projekt - Fantastiska avslutningar.

 

Viktig information om din anmälan

Vid anmälan till kurs betalas hela kursavgiften inom 3 dagar efter du fått bekräftelse om plats.
Anmälan till kurs är bindande. Vid återbud betalas kursavgiften endast tillbaka som tillgodo i butiken och om det finns en ersättare. Är kursen fulltecknad så kan du anmäla ditt intresse för att stå på reservlistan i händelse av återbud. Alla kursdeltagare får kallelse och mer information inför kursen via e-mail ca 2 veckor innan kursstart.


Välkommen med din Kursanmälan till kurser@symaskinsboden.se

Vänligen uppge vilken kurs och datum du vill gå samt namn, mobilnummer, e-postadress och vilken overlockmaskin du har om du anmäler dig till en trikåkurs.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inte!
------------------------