Baby Lock overlockmaskiner

Overlocksymaskiner från Baby Lock är det finaste man kan äga och använda i kategorin hushållsoverlockar. Man kan säga att de är overlockarnas Rolls Royce. De massproduceras inte. Hellre långsamt med oerhört fin finish och slutkvalitet.

Baby Lock har sedan 1965 specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa overlock symaskiner med absolut högsta kvalitet och användarvänlighet. Deras maskiner har ärvt erfarenhet från tillverkning av industriella overlockmaskiner då grundarna av företaget kom från en stor tillverkare. 1968 lanserades deras första overlockmaskin. Sedan dess har de långsamt och moget utvecklat ett stort antal innovativa och patenterade lösningar samt flera olika modeller av overlockmaskiner och covermaskiner.

Läs gärna mer om historien om Baby Lock på deras hemsida>>

Baby Lock utvecklar och tillverkar själva sina maskiner i deras egen anläggning i staden Yamagata i Japan. De är de enda overlockmaskinerna och covermaskinerna för hemanvändare som tillverkas i Japan. De är ansedda i sömnadsvärlden för sina exceptionellt fint byggda modeller och sin otroligt höga användarvänlighet. De tillverkar Overlockmaskiner, CoverStitch maskiner och Coverlock maskiner utan massproduktion. Hellre långsamt men bra är deras motto.

baby lock Co., Ltd. är ett väldigt fint företag med endast 70 anställda. Ett företag med hög tillit som du kan känna stort förtroende för. Det gör vi!

Babylock kursbild

Våra symaskiner från Baby Lock

Personal på symaskinsboden

Vi är på inköpsresa.

Butiken är stängd 21/3 – 23/3. 

Välkommen in på måndag!